Imprescindible

Imprescindible

1- PASSAPORT / DNI i fotocòpies. Es recomana portar passaport (en vigor) i portar-los a llocs diferents. Si només es porta DNI, millor fer una fotocòpia i deixar-la a l'alberg en arribar a Londres.
2-  Si sou menors d'edat, autorització dels pares per sortir del país (policia o mossos d'esquadra)(Un cop a la pàgina dels mossos heu de:
Sol·licitar l'autorització i un cop a dins de sol.licitar autorització  a Personalment ...descarregar l'imprés M-03Demanant  DNI i llibre de família.(Original i fotocòpia de l'alumne, i del que autoritza)
 3- Bambes i roba còmoda -caminarem molt.
4- Crema solar
5- Tovallola de bany per l'alberg.
6- Xancletes per la dutxa.
7- Qualsevol carnet de descompte (carnet d'estudiant o carnet jove)
8- Telèfon mòbil amb trucades internacionals habilitades /carregador (el telèfon és important per a  emergències)
9- Adaptador d'endoll (els podeu compartir)
10- Lliures esterlines. Si teniu targeta de crèdit millor portar-la i així no necessitareu molt d'efectiu. Si treieu diners als caixers de Londres us cobraran comissió. Les targetes de dèbit també funcionen a la majoria dels llocs. Podríeu pagar despeses en grup amb una sola targeta i fer comptes després.
11- Impermeable o paraigua

Pesar i mesurar la maleta. L'equipatge de mà a Easyjet no pot superar les mides màximes són de 56 cm x 45 cm x 25 cm, INCLOSES RODES I NANSES. Easyjet no deixa portar objectes fora de la maleta (càmeres, bolsos, bosses de compra, etc.) Si us passeu de mides haureu de facturar i Easyjet us cobrarà 30 euros per cada article que s'hagi de facturar

Tot i així, Easyjet es reserva el dret de facturar (passar a la bodega de l'avió) l'equipatge de mà que superi els 50 cm x 40 cm x 20 cm en cas que l'avió vagi molt ple i sense cap recàrrec. Es tracta d'una norma nova que podeu consultar aquí. O sigui, que si us voleu assegurar de que la vostra maleta viatjarà amb vosaltres, porteu-ne una que no superi els 50 cm x 40 cm x 20 cm.

No hi ha límit de pes per a l'equipatge de mà.

Si factureu maleta, heu de saber que el pes màxim per a equipatge facturat és de 20 kg. Si us passeu de pes Easyjet us cobrarà13 euros per cada quilo de més. Podeu consultar els recàrrecs de la companyia aquí.

Activar el servei de Roaming 48 hores abans de viatjar per a què el vostre telèfon funcioni a l'estranger. Els passos per fer-ho són diferents depenent de si sou de movistarvodafoneorange o yoigo.
Desactivar itinerància de dades del mòbil en blackberryiphone o qualsevol altre smartphone abans de sortir del país.
Gravar els números de telèfon dels professors i el d'emergència de la policia. El prefix del Regne Unit és el (00)44. El prefix per trucar a Espanya és el (00)34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada